Napapiirin Pantterit kolmas Haaparannan turnauksessa

Napapiirin Panttereiden D1 joukkue nappasi viikonloppuna kolmannen sijan ja komean pokaalin Haaparannalla käydyssä junioreiden jääkiekkoturnauksessa.

Alkulohkossaan joukkue kukisti voittolaukauskisassa turnauksen toiseksi sijoittuneen KKP:n, mutta hävisi sitten isäntäjoukkue HTUHC:lle selvin lukemin. Pääsy mitalipeleihin varmistui voittamalla paikallisvastustaja Rovaniemen Kiekko. Välierässä Oulun Kärpät osoittautui vielä vahvemmaksi voittaen ottelun 9-3.

Pantterit päätti turnauksensa pronssiotteluun voittamalla HTUHC:n selvin lukemin 6-2. Ottelu oli joukkueen paras peli turnauksessa ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla.

Pantterien joukkueessa pelasivat; Joona Pallari, Joona Törmänen, Eetu Ruopsa, Roosa Yliniva, Veeti Oiva, Konsta Suoniemi, Sisu Pokka, Jimi Lämsä, Kasmir Harrinkoski, William Tapio, Jon Harju, Niko Karvonen, Niklas Yliniva, Rini Siekkinen, Vennu Korpi-Halkola, Veeti Kurkinen ja Mikko Honkonen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *