PANTTERIT D2 –JOUKKUEEN VUORO HAKEA POKAALI HAAPARANNALTA

Napapiirin Pantterien D2 –joukkue osallistui viikonloppuna Haaparannalla järjestettyyn kaksipäiväiseen Pipelife Cup:iin.  Lauantai-aamun aikaisessa pelissä joukkue hävisi selvin lukemin Oulun Kärppien valkoiselle joukkueelle. Ennen turnauksen toista peliä joukkue kävi voittoisan sarjapelimatkan Oulussa ja siitä intoutuneena voitti illan myöhäisessä pelissä Övertorneå HF:n  lukemin 6-2. Lyhyen yöunen jälkeen sunnuntai-aamuna vastaan asettui järjestävän seuran  HTUHC:n joukkue; voitto pelistä tietäisi pääsyä turnauksen kärkinelikkoon. Jännittävä ja hyvätasoinen ottelu päättyi Pantterien voittoon lukemin 4-3.  Alkuperäisen otteluohjelman mukaan joukkueella olisi ollut edessään pronssiottelu Luleå HF vastaan. Molempien lohkojen voittajia olivat Oulun Kärppien joukkueet, joiden toiveesta arvottiin finaalijoukkue ja sille vastustaja toisesta lohkosta. Niinpä finaaliparin muodostivat Pantterit ja Oulun Kärpät musta. Finaaliottelun hyvän alun jälkeen ei joukkueelta enää kuitenkaan raskaan turnauksen jälkeen paukkuja löytynyt riittävän laajasti ja Kärpät voitti vielä pelin selvin lukemin. Osa Pantterien pelaajista kävi vielä sarjapelissä ennen turnauksen viimeistä peliä, joukkueen pelaajista useimmat olivat -06 –syntyneitä.  Kovan peliviikonlopun päätteeksi kotimatkalle oli kuitenkin mukava lähteä komea pokaali kainalossa.

Joukkueessa pelasivat:  Nicolas Leskisenoja, Leevi Jaakola, Veeti Misikangas, Niko Tohmola, Taneli Mattila, Arttu Koskelo, Lenni Ahola, Niklas Yliniva, Roni Kangas, Leevi Peltoniemi, Eliel Ketola, Kalle Tarsa, Teemu Pöyliö, Joona Lampela ja Hannes Pränni

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *