Pantteitytöt ja Kultaiset Leijonat iskussa Pajalassa

Napapiirin Pantterien tyttöjen 98-00 joukkue esitti hyviä otteita jääkiekon Winter Classic turnauksessa Pajalassa sijoittuen toiseksi turnauksen B-sarjassa viime viikonvaihteessa.  Sarjassa pelasi  -98 syntyneitä ja sitä nuorempia tyttöjä Pohjois-Ruotsista ja –Norjasta. Pantterit joutui taipumaan Norrbottenin aluejoukkueelle finaalissa maalein 6-4. Peli oli tasainen ja pelitilanteet huomioiden numerot olisi voinut olla toisinkin päin, vain Norrbottenin loistava maalivahtipeli esti Panttereiden voiton.

Joukkueen turnauksen maalisuhde 34 – 7 kertoo joukkueen hyvästä vireestä. Joukkuetta vahvisti Kemijärven Kiekon Erika Karvonen.  Joukkueen tehokkaimmat pelaajat turnauksessa olivat  Inna Sirviö (8 +  6), Elisa Pekkala (9 + 3) ja Iiris Lukkarila (6+0) pistesaaliilla.

Turnauksen A-sarjan (-97 ja sitä vanhemmat ) voitti Raahen RJK:n joukkue.  RJK:n joukkue oli vahvistettu Raahen  lähialueen joukkueiden pelaajilla.

Kultaiset Leijonat 7-5 voittoon

Turnauksen ehdoton helmi oli Torniojoen jäällä pelattu ”Suomen Kultaisten Leijonien ja ”Tre Kronorien legendojen” ottelu, joka päättyi leijonien 7-5 voittoon. Leijonien joukkuetta tähdittivät mm. Esa Tikkanen ja Jarmo Myllys, joista em. viimeksi mainittu esitti jäällä huimia suorituksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *