Napapiirin Pantterit ja Rovaniemen kiekko C2

Napapiirin Panttereiden ja Rovaniemen Kiekon  C2  yhdistelmäjoukkueet kävivät Haaparannassa.

Yhdistelmäjoukkue Rovaniemen kiekko C2

PipeLife Cup 2019 turnauksessa, 31.8 – 1.9. 2019.

Joukkueista tehtiin kaksi tasavahvaa joukkuetta Roki ja Napapiirin Pantterit.

Ensimmäinen kohtaaminen oli Rokilla, vastaan luisteli Limingan kiekko jonka Roki otti helpon voiton 9-0. Pantterit kohtasi seuraavaksi isäntäjoukkueen HTUHC jonka HTUHC voitti 3-2.  Seuraavaksi oli vastassa Rovaniemen omat joukkueet Roki vastaa Pantterit, tämän kohtaamisen vei Pantterit 6 – 3. Sen jälkeen Rokin pelaajat lähti illan viettoon hotelille.

 Panttereilla oli vielä yksi ottelu jäljellä K-laser Oulusta. Peli oli todella tasainen ihan viime minuuteille saakka. Pantterit saivat jäähyn 37.22 ja peli oli silloin tasan. Panttereiden oli pakko voittaa jos meinaa mennä finaaliin. Alivoimalla Pantterit saivat kiekon vastustajan päähän ja saatiin voittomaali tehtyä ajassa 39.13. Pantterit voitti 3-2. Sen jälkeen oli hyvä lähteä iltapalalle hotelille ja nukkumaan.

Sunnuntaina oli toisella joukkueella Rokilla kolme peliä ja Panttereilla kaksi peliä. Roki aloitti päivän isäntäjoukkuetta vastaan HTUHC, Roki johti 4-3 vielä kun peliaikaa oli jäljellä 2 minuuttia ja isäntäjoukkueen pelaaja otti jäähyn ja tilanne näytti jo varmalta voitolta mutta HTUHC pelaaja sai kiekon keskialuella pyrähti puolustajien läpi ja teki tasoituksen alivoimalla. Tasapeli tuntui kuin tappiolta Rokin joukkueelle ja se tarkoitti sitä että finaaliin ei tällä kertaa ole asiaa.  Panttereilla oli vielä yksi este jäljellä Limingan kiekko mutta Pantterit selvitti sen rutiinilla ja 6-1 voiton joten finaalissa nähdään Napapiirin Pantterit.

Rokilla oli vielä jäljelle viimeinen alkusarjan ottelu K-laseria vastaan ja Roki vei sen  murskavoitolla 13-0.

Rovaniemen kiekko meni pronssi otteluun ja vastaa luisteli Limingan kiekko. Joukkueelle se oli jo kolmas peli samana päivänä mutta pelaajat taisteli siitä itselleen pokaalin kotiin ja loppulukemat oli 9-2.

Panttereilla oli finaali edessä HTUHC:ta vastaan, finaali oli todella tiukkaa vääntämistä ja puolustamista molemmilta joukkueilta. Ensimmäisen erän jälkeen taululla oli lukemat 1-1 ja toisen erän alussa Pantterit menivät 2-1 johtoon mutta vastustaja tasoitti heti seuraavasta hyökkäyksestä 2-2. Peli näytti siltä että menee rangaistuslaukkauksiin tämä finaali mutta ajassa 39.13 kotijoukkue teki voitto maalin.

Turnauksenvoittaja oli HTUHC ja toiseksi tuli Napapiirin Panttereille ja kolmenneksi Rovaniemen kiekolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *