Kiitos kuluneesta vuodesta – positiivisissa tunnelmissa vuoteen 2023

Kiitos kuluneesta vuodesta – positiivisissa tunnelmissa vuoteen 2023

Napapiirin Panttereilla on takana touhukas kehittämisen vuosi. Kuluneen vuoden aikana seuramme aktiivit ovat tehneet kehitystyötä Tähtiseuraprojektimme tiimoilta kaikilla seuratoimintaan kuuluvilla osa-alueilla. Kun aloitimme projektin, lähtöajatuksena oli, että toimintamme on jo valmiiksi monella tapaa Tähtiseuran kriteerit täyttävää. Suurelta osin näin onkin ollut, mutta selkeästi olemme myös havainneet, että eri toimintaohjeiden dokumentointi on ollut puutteellista ja vähintäänkin kaivannut päivittämistä.

Vuoden loppupuolella olemme saaneet ja saamme edelleen seurata ja jännittää omien kasvattiemme hienoja suorituksia ja menestystä kiekkoilupolulla. Emilia Herranen raivasi tiensä LIDL-taitokisan valtakunnalliseen finaaliin, jossa hän edusti upeasti seuraamme ollen lopputuloksissa kisan kolmas. Alkuerien nopeimpana Emilia eteni jatkokierroksille ja edelleen semifinaaleihin saakka, mutta finaalipaikka karkasi tällä kertaa loppumetreillä. Näin uuden vuoden aikaan saamme jännittää Pantterikasvatti Mico Orajärven suorituksia U16-maajoukkueen turnauksessa Imatralla.

Kuluneen vuoden aikana olemme aloittaneet myös systemaattisen palautteiden keruun pelaajilta, vanhemmilta sekä toimihenkilöiltä. Yksittäisenä nostona palautekierroksen tuloksista nostan kysymyksen, joka koski seuran arvoja. Toimihenkilöidemme mielestä seuran arvot ohjaavat toimintaamme arvosanalla 3,5/4. Huomionarvoisen tästä tekee se, että loimme yhdessä seuran arvot vasta palautekyselyiden jälkeen. Tämä kuvastaa hienosti sitä, kuinka samanhenkinen porukka meillä seurassa toimii ja arvot näkyvät oikeasti arjessamme.

Pidimme toukokuussa yhteisen seuran kehittämispäivän ja sen anti toimi pohjana muun muassa seuran arvoille, jotka julkaistiin alkusyksystä seuran nettisivuilla. Työpajan tuottamat arvot koottiin sanapilveen, joka on ohessa. Näiden perusteella muodostuivat Napapiirin Panttereiden arvot: yhteisöllisyys, luotettavuus, positiivisuus ja välittäminen. Näillä teemoilla siirrymme uuteen vuoteen ja jatkamme visiomme viitoittamalla tiellä – olemme kokoamme merkittävämpi koko perheen liikuttaja, joka edistää liikunnan ja urheilun harrastamista läpi elämän.

Yhteisöllistä vuotta 2023 kaikille Panttereille!

Hannu Uimaniemi

puheenjohtaja

Napapiirin Pantterit ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *