Napapiirin Pantterit on Tähtiseura!

Napapiirin Pantterit on Tähtiseura!

Napapiirin Pantterit ry on saavuttanut Olympiakomitean ja Suomen Jääkiekkoliiton myöntämän Tähtimerkki-tunnustuksen osoituksena laadukkaasta seuratoiminnasta.

Napapiirin Pantterit on saavuttanut suomalaisten urheiluseurojen laatua tunnustavan lasten ja nuorten osa-alueen Tähtimerkin. Pantterit on Jääkiekkoliiton Lapin alueen kolmas seura, joka on saavuttanut tämän tunnuksen. Panttereita aiemmin Tähtimerkin ovat saavuttaneet Tunturi-Kiekko Ivalosta sekä Sodankylän Pallo. Tähtimerkki on osa Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen kehittämää Tähtiseura-laatuohjelmaa, joka tukee suomalaisen seuratoiminnan laadun kehittämistä.

Tähtimerkin omaavat seurat ovat seuratoiminnan edelläkävijöitä. Tähtiseurat edustavat toimintavoiltaan modernia, vastuullista ja ketterää urheiluseuratoimintaa. Tähtiseuroissa toimitaan inhimillisesti ja yhteisöllisyyttä edistäen. Jokaista seuran jäsentä kuullaan ja kannustetaan tasavertaisesti sekä toivotetaan uudet liikkujat tervetulleiksi mukaan toimintaan.

Tähtimerkin omaavia seuroja löytyy suomalaiselta seurakentältä jo lähes 600 – peräti 45 eri lajista. Tähtimerkki myönnetään seuralle tämän läpikäytyä Tähtiseura-laatuohjelman kehittämisen polun. Polun pääteeksi seura auditoidaan, jonka jälkeen seura saa Tähtimerkki-tunnuksen.

Tähtiseura-laatuohjelma on avoin kaikille urheiluseuroille. Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat yhdessä Tähtikuvion, jossa jokainen seura loistaa kirkkaana omalla tasollaan. Yhdessä Tähtiseurat edistävät laadukasta ja vastuullista urheiluseuratoimintaa.

Kaudella 2023-24 Napapiirin Pantterit osallistuvat Suomen Jääkiekkoliiton Leijonaliigoihin (U9 ja U10) sekä U11, U12 ja U14-junioreiden alueelliseen kilpailutoimintaan. Pantterit järjestää lapsille Leijona-kiekkokoulua, josta harrastus jatkuu U8 ikäluokassa. Kilpakiekkoilun lisäksi Panttereissa järjestetään matalan kynnyksen harrastetoimintaa 13-19 vuotiaille nuorille ja Panttereiden joukkueet pelaavat myös naisten ja miesten harrastesarjoissa.

Napapiirin Panttereiden toiminnan keskiössä ovat yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen, joilla mahdollistetaan harrastuksen pitäminen edullisena. Uudet harrastajat ovat aina tervetulleita mukaan.

Linkki Jääkiekkoliiton tiedotteeseen: Leijonat – Finhockey – Napapiirin Pantterit Lapin alueen kolmas jääkiekon Tähtiseura

Lisätietoja:

tähtiseurat.fi ja napapiirinpantterit.net

tai

Seuran puheenjohtaja Hannu Uimaniemi, info@napapiirinpantterit.net

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *