Panttereiden uusi hallitus kaudelle 2023-24

Panttereiden uusi hallitus kaudelle 2023-24

Napapiirin Panttereiden vuosikokouksessa 23.5.2023 valittiin uusi hallitus kaudelle 2023-24. Hallituksessa on vuosittain erovuorossa puolet jäsenistä ja varajäsenistä; myös puheenjohtajan toimikausi on kaksivuotinen. Tällä kertaa vuosikokouksessa valittiin kaksi varsinaista jäsentä ja yksi varajäsen sekä hallituksen puheenjohtaja. Katja Martinmäki jatkaa hallituksessa seuraavallakin kaksivuotiskaudella ja uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Esa Ronkainen. Hallituksen varajäseneksi valittiin Minna Tapio. Panttereiden puheenjohtajana seuraavan kaksivuotiskauden jatkaa Hannu Uimaniemi.

Napapiirin Panttereiden hallitus 1.6.2023 – 31.5.2024

Risto Aaltonen (1 vuotta)

Pasi Junna (1 vuotta)

Ville Mölläri (1 vuotta)

Katja Martinmäki (2 vuotta)

Esa Ronkainen (2 vuotta)

Hannu Uimaniemi, puheenjohtaja (2 vuotta)

Varajäsenet

Eero Kaivola (1 vuotta)

Heidi Koivisto (1 vuotta)

Minna Tapio (2 vuotta)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *