Tähtiseurana uuteen vuoteen

Tähtiseurana uuteen vuoteen

Viime toukokuussa seuramme saavutti yhden virstanpylvään, jonka eteen seuratoimijamme olivat ahertaneet muiden touhujen ohessa parin vuoden ajan. Panttereista tuli Tähtiseura ensimmäisenä jääkiekkoseurana Rovaniemellä ja kolmantena Lapin alueella. Tähtiseuramerkin eteen tehty työ ja erityisesti se tapa, jolla olemme sitä tehneet, on saanut positiivista huomiota urheilutoimijoiden keskuudessa. Pantterit ovat tehneet projektia isolla joukolla – yhteisöllisesti.

Kiekkoperheen luonnolliseen kiertokulkuun kuuluu, että osa toimijoista vaihtuu toimintakausien vaihtuessa ja niin tapahtui tänäkin vuonna. Nyt jo meneillään olevaan kauteen lähdettäessä olemme onnistuneet rekrytoimaan uusia seuratoimijoita merkittäviin rooleihin, joita ilman lasten harrastaminen ei olisi mahdollista. Perimmäinen tarkoitus Tähtiseuraprojektissa meillä on ollut luoda työkalu ja materiaalit seuratoimijoille, jotta oman toimen ohessa tekeminen olisi mahdollisimman helppoa ja selkeää. Yhteisten toimintatapojen ansiosta toiminta on sujuvaa ja luotettavaa.


Tänä syksynä on ollut jälleen kiva huomata, että Pantteriperhe saapuu hallille iloisella mielellä. Ihmiset viihtyvät yhdessä ja hallille on kiva tulla. Lasten harrastusten äärelle kokoontuminen on parhaimmillaan voimaannuttava kokemus myös vanhemmille. Iloisella ilmeellä ja positiivisuudella on kiva erottua joukosta.


Panttereiden toiminnan keskiössä on aina ollut mahdollistaa mielekäs harrastus mahdollisimman monelle. Mahdollistamiseen liittyy keskeisesti myös harrastuksen hinta ja sen eteen me kaikki seuratoimijat teemme töitä päivittäin ilman korvausta. Olemme tänä vuonna saaneet runsaasti uusia tukijoita, kuten tämänkin julkaisun mainoksista on nähtävissä. Kun yritys tukee Panttereiden toimintaa, tuki näkyy suoraan merkittävästi lasten ja nuorten kuukausittaisissa toimintamaksuissa. Panttereissa jokainen harrastaja on joukkueen tärkein lenkki ja välitämme juuri sinusta.


Olemme Tähtiseuramerkkimme ansainneet, mutta työ jatkuu ja tähtiseurapolkumme on vasta alussa. Toimintatapojen jalkauttaminen ja uusien toimijoiden perehdyttäminen on jatkuvaa toimintaa. Osana projektia olemme jo tunnistaneet ja valinneet kehittämiskohteita tuleville vuosille ja uusiakin aina löytyy. Kiitos teille kaikille, jotka olette mukana mahdollistamassa Panttereiden toimintaa. Kokemuksesta voin luvata, että tämä vapaaehtoistyö kannattaa ja lopulta aina antaa enemmän kuin ottaa.

Näiden tähtien alla suuntaamme vuoteen 2024!

Hannu Uimaniemi
puheenjohtaja
Napapiirin Pantterit ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *